PROGRAMARE RAPIDA
Programare Docadent - QR code
  1. Scaneaza codul
  2. Trimite SMS-ul
  3. Te sunam noi!
Esti aici: » Cabinet stomatologic Docadent » Sorin Doca, stomatologul care a deschis calea fondurilor UE

Sorin Doca, stomatologul care a deschis calea fondurilor UE

La numai 31 de ani, Sorin Doca este primul stomatolog din Timişoara care a reuşit să acceseze fonduri UE pe medicină dentară.
Crescut într-o familie de medici, Sorin Doca spune că alegerea meseriei i-a venit în mod firesc. „Tot timpul am ştiut că menirea mea a fost să lucrez în domeniul medicinei. Nu eram doar hotărât ce vreau să fac. În clasa a XI-a, am simţit însă că a venit momentul să decid. Şi stomatologia mi s-a părut cea mai atractivă. M-am pus cu burta pe carte şi am dat la medicină", îşi aminteşte tânărul.

Chiar dacă în primii an de facultate a fost dezamăgit de profesia pe care şi-a ales-o, în momentul în care a păşit pentru prima dată într-un cabinet de medicină dentară, a prins o adevărată pasiune pentru meserie. „M-am angajat la un cabinet de stomatologie din anul trei de facultate şi am muncit în următorii trei ani, în paralel cu studenţia. Atunci m-am îndrăgostit, cu adevărat de ceea ce fac şi am dezvoltat o adevărată curiozitate pentru a afla mai multe, a fi mai bun şi a-mi face treaba cât mai bine", mărturiseşte acesta.

După mai bine de doi ani pe care i-a muncit la un alt cabinet de stomatologie, Sorin s-a hotărât să îşi deschidă propria afacere. „Îmi doream dintotdeauna să am propriul meu cabinet şi nu am ezitat să fac tot ce îmi stă în putinţă, atunci când am avut ocazia. Am aflat atunci cât de greu e să treci prin birocraţia românească de a-ţi deschide o firmă", spune managerul Docadent, Sorin Doca.

După trei ani în care a lucrat cu vechile echipamente, tânărul medic spune că a decis că vrea mai mult pentru clienţii săi. S-a hotărât să apeleze la o firmă de consultanţă pentru a-şi moderniza cabinetul şi pentru a-l dota cu echipamente de ultimă generaţie. „Deşi proiectele europene erau foarte mediatizate pe vremea aceea, ştiam că nu a mai făcut nimeni asta pe domeniul meu. De asta, a fost mult mai greu să punem cap la cap toate hârtiile împreună cu cei de la firma de consultanţă. După câteva luni, Sorin Doca a devenit primul medic stomatolog din Timişoara care a reuşit să îşi doteze cabinetul cu echipamente în valoare de 300.000 de euro, pe fonduri structurale. „Am simţit imediat diferenţa, atât din partea mea, cât şi din partea pacienţilor. După mine, au prins o serie de alţi medici curaj să facă acest pas", a explicat acesta. Singura dezamăgire a sa este educaţia românilor în ceea ce priveşte igiena dentară. „Avem specialişti foarte buni, Păcat că nua vem încă mentalitatea şi nivelul de trai suficient de dezvoltate pentru a preveni problemele dentare", a conchis stomatologul.

articol apărut în Adevărul


NetDent

Unde ne gasiţi?

Vă aşteptăm la sediul nostru de pe strada Mircea cel Bătrân bl. 54, ap. 1, Timişoara

Citeşte mai mult

Doriţi o programare?

Pentru programări, ne puteţi suna la numerele de telefon:

Fix  0356.430.966

Dr. Adriana Durla  0722.680.845

Dr. Cristina Savencu  0766.324.515

sau ne puteţi scrie pe email: cabinetdocadent@gmail.com, office@docadent.ro

Trimite o cerere de programare sau pune-ne o întrebare.

Ne găsiţi şi pe Facebook