PROGRAMARE RAPIDA
Programare Docadent - QR code
  1. Scaneaza codul
  2. Trimite SMS-ul
  3. Te sunam noi!
Esti aici: » Evenimente

Evenimente

Ziua Internaţională a Diabetului

24/11/2011

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Diabetului, dr. Sorin Doca şi dr. Marius Udrea au făcut consultaţii dentare gratuite pacienţilor care au venit la Centrul Medical "Sf. Ştefan" să îşi testeze glicemia. În plus, specialiştiii nostri le-au oferit informaţii preţioase despre igiena dentară. Alături de un control periodic la dentist, este obligatorie o alimentaţie sănătoasă, pentru menţinerea sub control a nivelului glicemiei şi pentru a preîntâmpina problemele danturii.
Campanii de educaţie dentară in şcoli

24/11/2011

Cum poţi învăţa cel mai repede să îţi speli corect dinţii? Arătând tuturor că dinţii tăi sunt cei mai curaţi! În cadrul campaniei "Cum să am un zâmbet sănătos", echipa Docadent a ales patru micuţi, care au participat la un concurs interactiv de spălat pe dinţi. Aceştia au fost susţinuţi din "culise" de către medicii noştri, cu sfaturi utile privind igiena dentară. Câştigătorul a primit diploma "Cei mai frumoşi dinţişori", alături de produse de igienă dentară. Şi ceilalţi colegi, care au ştiut să le facă galerie participanţilor, au fost răsplătiţi cu produse de igienă dentară, oferite de Colgate.
Premii pentru Miss şi Mister

24/11/2011

Catherine Cândea şi Marian Murariu sunt Miss şi Mister Boboc 2011 din cadrul Universităţii de Vest Timişoara! Din juriul concursului au făcut parte, din partea Docadent Timişoara, dr. Marius şi PR-ul nostru, Olivera Carson. Câştigătorii au primit fiecare, din partea cabinetului nostru, servicii stomatologice în valoare de 200 de Euro şi un pachet cu produse bio de îngrijire dentară, în valoare de 200 de lei!
Caravana ONGFest

24/11/2011

Dr. Sorin Doca, dr. Adriana Durlă şi dr. Cristina Savencu au participat la Caravana ONGfest 2011, alături de Ioana Vârtosu şi Asociaţia Mamei Junior! Timp de câteva ore, specialiştii Docadent au răspuns întrebărilor puse de părinţi, cu privire la igiena dentară a micuţilor lor şi au făcut consultaţii gratuite copiilor mai... curajoşi. De asemenea, micuţii au participat la demonstraţii de spălat pe dinti şi au primit, drept recompensă, diploma "CEI MAI FRUMOŞI DINŢIŞORI" şi câte un cadou.

NetDent

Unde ne gasiţi?

Vă aşteptăm la sediul nostru de pe strada Mircea cel Bătrân bl. 54, ap. 1, Timişoara

Citeşte mai mult

Doriţi o programare?

Pentru programări, ne puteţi suna la numerele de telefon:

Fix  0356.430.966

Dr. Adriana Durla  0722.680.845

Dr. Cristina Savencu  0766.324.515

sau ne puteţi scrie pe email: cabinetdocadent@gmail.com, office@docadent.ro

Trimite o cerere de programare sau pune-ne o întrebare.

Ne găsiţi şi pe Facebook