PROGRAMARE RAPIDA
Programare Docadent - QR code
  1. Scaneaza codul
  2. Trimite SMS-ul
  3. Te sunam noi!
Esti aici: » Testimoniale

Testimoniale

În calitate de pacientă, nu mă pot gândi la Docadent ca şi „la dentist”. Asta, pentru că, până să cunosc echipa DocaDent, termenul de „dentist” îmi provoca groază. Acum, am ajuns să mă duc la dentist cu plăcere, datorită încrederii pe care mi-o inspiră întreaga echipă. Cabinetul este aranjat după modelele din Occident, cu un decor în culori vii şi optimiste. Echipamentele medicale sunt din cele mai noi generaţii iar despre echipă, nu am decât cuvinte de laudă. Medicul stomatolog Sorin Doca este primul dentist care a reuşit să îmi destindă figura pe scaunul de operaţii. Întreaga echipă este formată din tineri, plini de vitalitate şi mereu pregătiţi să sară în ajutorul pacientului. Rezultatele lucrărilor m-au ajutat să am o dantură sănătoasă şi să fiu cu adevărat mândră când zâmbesc.

Renate Simion, jurnalist

 


Când am intrat în cabinetul Docadent, încă de la început, am fost primită cu căldură. Am întâlnit oameni frumoşi, tineri şi cel mai important, cu experienţă profesională. Cabinetul este aranjat în culori primitoare, unde este imposibil să nu te simţi bine.
Medicul dentist Adriana Durlă mi-a redat zâmbetul pe buze. Aici voi reveni cu încredere, nu cu frică de medicul dentist, frică pe care, din păcate, mulţi oameni o au. Eu am scăpat de ea!
Merită să ai un zâmbet frumos!

Ioana, studentă

 

 


Suntem părinţi fericiţi, copiii noştri şi-au făcut la Docadent o prietenă care le repară dinţişorii, aşa spun ei la toţi copiii: ''ştii că eu mănânc şi bombonele, şi dacă se strică vreo măseluţă, nu-i nimic, mă duc la prietena mea Adriana şi mi-o repară''! Cei de la Docadent sunt o familie şi asta mi-a plăcut mie şi soţiei mele, noi am rămas pacienţi fideli, ulterior au venit şi copiii, Bianca are acum 6 ani, şi Cristian, în vârstă de 2 anişori. A fost suficient să-i ducem o dată la doamna doctor Adriana Durlă şi am rezolvat problema fricii de dentist. Acum au pe cineva de încredere la care să meargă să-şi repare măseluţele! Astfel că, azi zâmbim toţi cu încredere!

Familia Chihaia: Carmen, Marius, Bianca şi Cristian


Inainte sa ajung la Docadent eram sigura ca mersul la dentist trebuie privit doar ca pe o afacere. Tocmai de aceea aveam intotdeauna pregatita de acasa o lista a doleantelor, un sir de intrebari, pe alocuri mai multe decat ar trebui si o serie de pretentii voit exagerate. Toate acestea doar pentru a-mi asigura investitia si de a fi multumita de rezultat. De la doctorul Cristina Savencu am primit raspuns la toate intrebarile, ca la carte,  iar colaborarea timp de opt luni pentru trei lucrari de implant si patru coronite, cu perioada de glorie a gutierei  la mijlocul sezonului de tratament, mi-a adus ce am sperat cel mai mult - un zambet larg, de fericire. De la prima consultatie, de cand primisem toate explicatiile de rigoare, meticulos argumentate, am rasuflat usurata stiind ca toate problemele dentare, in sfarsit si-au gasit nasul. Pe parcursul vizitelor, am inteles ca si de la mine ca pacient se cere multa rabdare, ca responsabilitatea e si in mainile mele si ca tot ce-mi ramane de facut este sa urmez riguros toate indicatiile oferite de doamna doctor.
Ma bucur sa stiu ca exista in Timisoara un cabinet stomatologic dincolo de usile caruia se gaseste un profesionalism fara cusur, dar si o atmosfera de duh, prietenoasa, creata de toti cei care lucreaza acolo.
Descoperiti-le pe amandoua, merita!
Draga Cristina iti doresc tot binele, un an plin si o primavara lunga! Ce sa zic, mi-e foarte dor de o programare!


Anca Tofan


NetDent

Unde ne gasiţi?

Vă aşteptăm la sediul nostru de pe strada Mircea cel Bătrân bl. 54, ap. 1, Timişoara

Citeşte mai mult

Doriţi o programare?

Pentru programări, ne puteţi suna la numerele de telefon:

Fix  0356.430.966

Dr. Adriana Durla  0722.680.845

Dr. Cristina Savencu  0766.324.515

sau ne puteţi scrie pe email: cabinetdocadent@gmail.com, office@docadent.ro

Trimite o cerere de programare sau pune-ne o întrebare.

Ne găsiţi şi pe Facebook